Zahvaljujemo se vsem donatorjem za podporo: solist, mcasia, kamnoseštvo padovac, pato33, ladu, Depra, BENSPORT, blackhawk71
Pozdravljeni:
Status: Uporabnik
Razmerje: 0.00
Naloženo: 0.00 KB
Prenešeno: 0.00 KB
Tvoj-Orion.si je portal, ki poleg drugih aplikacij vsebuje tudi sledilnik / tracker, ki s pomočjo protokola BitTorrent gradi svoje privatno p2p omrežje v slovenskem sistemu. Uporabniki si med seboj delijo informacije o datotekah, ki so del virtualnega omrežja.

NOBENA datoteka ni gostovana direktno na strežniku orion.si. Orion uporabnikom omogoča zgolj deljenje lastnosti, velikosti, slikovnega materiala, virov ter ostalih informacij o datotekah. Ne pa neposrednega prenosa teh datotek. Z prijavo na nao stran pridobite le informacije o teh datotekah.

Program BitTorrent je legalen, brezplačen in na internetu prosto dostopen. Omrežje BitTorrent je peer-to-peer (P2P) omrežje za izmenjavo datotek in je popolnoma legalno. Osebje in vodstvo te strani ne odgovarja za dejanja uporabnikov, ki so registrirani na strani.

Za vso vsebino, ki je na orion.si nastala s strani uporabnikov, odgovarjajo uporabniki sami. Vodstvo in osebje orion.si redno pregleduje in moderira vse vsebine strani, a vseeno ne odgovarja za vsebino na strani s strani uporabnikov.

Na našem spletnem portalu "gostuje" tudi radio, na strani imamo le povezavo do poslušanja tega radia, zato ne odgovarjamo za stvari in probleme povezane z radiem na kakršen koli način.

Vse ostale vsebine, izvorna koda strani, slikovne datoteke, logotip in grafična podoba strani in javascript ter css datoteke so avtorsko zaščitene in jih pod nobenim pogojem ni dovoljeno kopirati in reproducirati.

Z registracijo na spletni portal Tvoj-ORiON.si potrjujem, da sem si prebral/a PRAVILNIK in FAQ. Da sem star/a več kot 18 let. Orion.si lahko uporabi moje podatke (e-naslov, IP, verzija brskalnika) za obveščanje o novih storitvah, napakah ali drugih informacijah povezanih z samim portalom ter partnerskimi stranmi.