Zahvaljujemo se vsem donatorjem za podporo: solist, mcasia, kamnoseštvo padovac, pato33, ladu, Depra, BENSPORT, blackhawk71
Pozdravljeni:
Status: Uporabnik
Razmerje: 0.00
Naloženo: 0.00 KB
Prenešeno: 0.00 KB
Oglaševanje
O oglaševanju:

Na spletnem portalu orion.si imate tudi možnost oglaševanja. Spletni portal vsebuje le aktivne uporabnike, neaktivni se sprotoma brišejo. Portal mesečno obišče vse več uporabnikov, kar pomeni več prikazov vaših oglasov. Reklame so postavljene na najbolj vidna in obiskana mesta, tako da jih uporabniki hitro opazijo.

Možnosti in način oglaševanja:

Oglašujejo lahko posamezniki in podjetja. Storitev je možno zakupiti za en mesec ali za več mesecev. Zakup za več mesecev vsebuje popust.

Na orion.si je možno oglaševanje z uporabo pasic različnih formatov:

- Flash animacije
- Statične slike (JPEG, PNG, GIF)
- V tekstovni obliki (HTML, TXT)
- Animirane slike (GIF)

Animacije in slike so lahko v sledečih formatih:

- 486x60 px (standaren stolpec)
- 160x600 px (veliki stolpec oz. nebotičnik)
- 728x90 px (velik vodoraven)
- 300x250 px (kvadrat)

Cenik:

Velikost Cena EUR Zakup za
486x60 px 10 € 1 Mesec
160x600 px 10 € 1 Mesec
728x90 px 10 € 1 Mesec
300x250 px 10 € 1 Mesec

Partnersko oglaševanje

Nov način oglaševanja na spletnem portalu orion.si je tako imenovano partnersko oglaševanje.Partnersko oglaševanje vam zagotavlja najboljši način oglaševanja, s partnerskim oglaševanjem pridobite veliko obiska na vašo spletno stran ali kam drugam.

Kaj je partnersko oglaševanje?

Preprosto! Že samo ime pove, da na nek način postanete partner portala orion.si, s tem pa si pridobite pravico do vseh oglasnih prostorov na portalu orion.si, pravico do objave velikega števila novic, katere so 120 ur objavljene na prvem mestu na domači strani ter pravico do "masovnega sporočila", ki ga prejmejo vsi registrirani uporabniki.

Vse to pa za vas storimo mi, vi nam le javite in pošljete željeno vsebino in oglase (bannerje) in mi jo posredujemo naprej preko "masovnega sporočila", objave novice in postavitve oglasov.

Na voljo sta dva paketa partnerskega oglaševanja:

Prvi paket:
Oglas postavljen na spletni portal orion.si na oglasnih mestih: 160x600 px (veliki stolpec oz. nebotičnik) in 728x90 px (velik vodoraven) za obdobje enega leta, možnost objave ene novice vsak mesec (12 novic v letu) in možnost pravice do šestih "masovnih sporočil" v letu dni (6 masovnih sporočil letno).

Cena prvega paketa znaša 100 € !

Drugi paket:
Oglas postavljen na spletni portal orion.si na vseh oglasnih mestih za obdobje enega leta! Možnost objave ene novice vsak mesec (12 novic v letu) in možnost pravice do dvanajstih "masovnih sporočil" v letu dni (12 masovnih sporočil letno).

Cena drugega paketa znaša 150 € !Povpraševanje oz. zakup:

Za naročilo zakupa oglasnega prostora oz. povpraševanje o oglaševanju nas kontaktirajte na: orionportal@web.de


TUKAJ JE LAHKO VAŠ OGLAS!